Välkommen till ditt nya
uppkopplade liv

Streemi är namnet på Trollhättan Energis roll som kommunikationsoperatör. Din guide för att välja den bästa lösningen för bredband, telefoni, tv, trygghetslarm eller andra smarta tjänster i Trollhättan Energis fibernät. Trollhättan Energi har under många år gjort en omfattande fiberutbyggnad i Trollhättans kommun i form av ett öppet stadsnät både i tätort och på landsbygden. Streemi ansvarar för tjänsteutbudet i Trollhättan Energis öppna fiber och den aktiva utrustningen (bland annat mediakonvertern hemma hos dig) där vi nu samlat ännu fler tjänster och bättre service.

Svar direkt: Så funkar Trollhättan Energis tjänsteguide Streemi
Projektledare Camilla Olausson och Stadsnätschefen Tom Nordal berättar snabbt och lätt om Trollhättan Energis smidiga tjänsteguide, där du som är fiberkund hos oss hittar alla de tjänster som du har tillgång till. På streemi.se har vi helt enkelt samlat en rad etablerade leverantörer av exempelvis bredband, telefoni, tv och olika trygghetstjänster - på ett och samma ställe. Välkommen till ditt nya uppkopplade liv!

Så funkar det

  • Trollhättan Energi är ansvarig för fiberanslutningen och det är bara du som är kund i Trollhättan Energis öppna fibernät som kan köpa tjänster via streemi.se.
  • Streemi är guiden för att välja den bästa lösningen för bredband, telefoni, tv, trygghetslarm eller andra smarta tjänster i Trollhättan Energis fibernät. Streemi ansvarar för tjänsteutbudet i Trollhättan Energis öppna fiber och mediakonvertern hemma hos dig.
  • Tjänsteleverantören är ansvarig för att leverera de tjänster du köper. Du tecknar avtal med tjänsteleverantören och det är i första hand den du ska ringa om du har frågor kring din tjänst.

Våra tjänsteleverantörer

Läs mer om Trollhättan Energi

Våra tjänsteleverantörer

Välj bland ett brett utbud av tjänster i Trollhättan Energis öppna fibernät.

Läs mer om våra tjänsteleverantörer