Bild nyhet - Jämför och beställ fibertjänster direkt på streemi.se
2023-03-09

Jämför och beställ fibertjänster direkt på streemi.se

Streemi är en guide som hjälper dig att välja din bästa lösning för bredband, telefoni, tv, trygghetslarm eller andra smarta tjänster i Trollhättan Energis öppna fibernät. Nu blir det dessutom ännu enklare att jämföra och beställa digitala tjänster direkt på streemi.se.

Under hösten 2022 lanserade Trollhättan Energi Streemi med målet att göra det ännu enklare för dig och Trollhättan Energis andra 10 000 fiberkunder att jämföra leverantörer och teckna de avtal som passar dig bäst. Nu är alltså streemi.se uppdaterad med en ny smartare tjänsteväljare.

– Med denna uppdatering vill vi förbättra upplevelsen ytterligare. Du kan exempelvis se aktuella erbjudanden, beställa paketlösningar och jämföra priser direkt på sidan, säger Tom Nordal, Stadsnätschef på Trollhättan Energi.

Under varumärket Streemi har Trollhättan Energi samlat hela tjänsteutbudet och allting som rör den aktiva fiberutrustningen, bland annat mediakonvertern, som du har hemma hos dig. Förutom de mer traditionella fibertjänsterna som bredband, telefoni och TV kan du också beställa digitala tjänster inom hem och trygghet som gör det möjligt att bo kvar hemma och fortsätt vara självständig.

Streemi erbjuder inga egna tjänster utan alla säljs via etablerade leverantörer.

– I dagsläget erbjuder vi tjänster från ungefär 17 leverantörer och jobbar på att hitta ännu fler spännande tjänster för våra kunder i framtiden, säger Tom.

Jämför och beställ tjänster på streemi.se

Så funkar det

  • Trollhättan Energi har under många år gjort en omfattande fiberutbyggnad i Trollhättans kommun i form av ett öppet stadsnät både i tätort och på landsbygden.
  • Streemi ansvarar för tjänsteutbudet i Trollhättan Energis öppna fibernät och den aktiva utrustningen (bland annat mediakonvertern hemma hos dig).
  • Tjänsteleverantören är ansvarig för att leverera de tjänster du köper. Du tecknar avtal med tjänsteleverantören och det är i första hand den du ska ringa om du har frågor kring din tjänst.

Kontakt

Tom Nordal, Stadsnätschef Trollhättan Energi: 0520-49 79 18

Tillbaka till nyheter