Bild nyhet - Välkommen till Streemi – Trollhättan Energis guide för ditt nya uppkopplade liv
2022-10-03

Välkommen till Streemi – Trollhättan Energis guide för ditt nya uppkopplade liv

Nu lanserar Trollhättan Energi Streemi. En helt ny guide där vi samlat allt som hjälper dig att välja din bästa lösning för bredband, telefoni, tv, trygghetslarm eller andra smarta "hemmatjänster" som erbjuds via vårt öppna fibernät.

På streemi.se ser du alla tillgängliga leverantörer samlade på ett ställe, så att du kan hitta den perfekta lösningen för dig och din uppkopplade vardag. Trollhättan Energi har under många år gjort en omfattande fiberutbyggnad i Trollhättans kommun i form av ett öppet stadsnät, både i tätort och på landsbygden.

– Under vårt nya varumärke Streemi samlar vi nu tjänsteutbudet och allting som rör din aktiva fiberutrustning, bland annat mediakonvertern, som du har hemma hos dig. Samtidigt utvecklar vi vår service och utökar utbudet av tjänsteleverantörer med trygghetstjänster som till exempel larm och kameraövervakning, säger Pia Brühl Hjort VD på Trollhättan Energi.

Målet är att Streemi ska göra det ännu enklare för dig och Trollhättan Energis andra 10 000 fiberkunder att jämföra leverantörer och teckna de avtal som passar dig bäst. Streemi erbjuder inga egna digitala tjänster, utan är din smidiga guide. Alla avtal, utöver själva fiberavtalet, tecknar du direkt med den tjänsteleverantör du önskar.

– Idag är det självklart för de allra flesta att vara uppkopplade och mycket av vår vardag hanterar vi i mobilen eller via läsplattan. Genom satsningen på Streemi och att vi nu tagit över rollen som så kallad kommunikationsoperatör, blir vi ännu bättre på att hjälpa Trollhätteborna att hitta rätt tjänster och samtidigt förbättras servicen både kring installation, drift och underhåll, säger Trollhättan Energis stadsnätschef Tom Nordal.

Kontakt

Tom Nordal, Stadsnätschef Trollhättan Energi, 0520-49 79 18

Besök streemi.se

Dekorativ bild

Tillbaka till nyheter